Wat we doen.

/ Rapid Prototyping Heeft u een business case maar nog geen oplossing? Door gebruik te maken van prototypen in een collaboratief proces met de belangrijkste stakeholders ontwerpen wij in een kort maar intensief tijdsbestek de meest duurzame oplossing voor uw probleem.

/ Rapid Software Development Wij kunnen in hele korte tijd meerdere versies van uw website, app of softwarecomponent ontwikkelen. Updates daarvan volgen elkaar snel op. Zo heeft u nagenoeg geen periode zonder eindproduct en inkomstenverlies, en kunt u op flexibele wijze de eindgebruiker naar zijn of haar wensen blijven bedienen.

/ Freelance software development & project management Heeft u voor een bepaalde periode een open positie in uw organisatie? Wij vullen dat graag voor u in. Wij programmeren voor u Java, ASP (.NET), PHP, Javascript, Objective-C en Swift. Ook het coördineren van uw Agile (Scrum)-project kunnen wij voor u opnemen.

/ Digitale Strategie Wij bieden deskundige digitale strategieën in lijn met de visie en doelstellingen van onze klanten. Het is ons doel om kansen en initiatieven te creëren om de zakelijke voordelen van de digitale wereld te maximaliseren. Wij zijn gespecialiseerd in een diverse gebieden, waaronder web, mobiel en digitale reclame.

ColorizeColorizeColorize

Coöperatie Verdieping21.

Colorize is lid van de coöperatie Verdieping21. Verdieping21 is een innovatief communicatiebureau en productiehuis. Het is een collectief van onderzoekers, strategen en makers die verdieping zoeken in de uitdagende communicatievraagstukken van 21ste eeuw. Wij zijn namelijk overtuigd dat onze samenleving streeft naar duurzame verandering. Juist in deze tijd van verandering werkt Verdieping21, samen met haar opdrachtgevers, aan krachtige boodschappen die een groot publiek inspireren en activeren.

Contact